divendres, 5 de setembre del 2008

EL PORTAVEU DEL GOVERN I RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ UTILITZA INFORMACIÓ PRIVILEGIADA PER A LA SEUA WEB PERSONAL


El regidor Juli Ibáñez (BNV-BES) ha demostrat no estar preparat
per a exercir de responsable de comunicació ni de portaveu del govern municipal.
Si algun simater vol assabentar-se'n de l'esbós del programa d'actes del Nou d'Octubre, on ha de dirigir-se? A l'Ajuntament? A la web municipal? Al tauló d'anuncis? A la regidoria de Cultura i Festes?
Res d'això. Només ha d'accedir a la web personal del regidor de Cultura i Festes, portaveu del govern municipal i responsable de comunicació de l'Ajuntament de Simat, Juli Ibáñez (http://montagud.blogspot.com/) i tindrà tota la informació del que prepara l'Ajuntament de Simat per al pròxim Nou d'Octubre.
Això es diu utilitzar informació privilegiada per a alimentar una pàgina web privada i personal (bloc), i en eixos termes ho denuncia l'Agrupació Ciutadana Arc Iris.
A la nostra agrupació també ens agradaria tenir el privilegi d'accedir a eixa informació per tal de donar primícies a la nostra web del que es rumia a l'Ajuntament, però en qualsevol cas no ho faríem ni que governàrem, perquè això és fer un ús indegut de la informació pública, i aprofitar-se'n del càrrec per a obtenir informació amb condicions d'avantatge.
De manera que ens trobem que el nou govern local publica a la web municipal els documents de partit de contingut polític, com ja ha denunciat Arc Iris, i la informació purament institucional cal anar a buscar-la a la web de Juli.
Arc Iris considera greus els fets i demanarà responsabilitats al portaveu del govern i al govern sencer.
No és admissible que un simater d'apeu haja d'entrar a la web del regidor per a assabentar-se'n de que l'Ajuntament prepara un Nou d'Octubre "especial, diferent, emocionant i ple de sentiments". Per si algú tenia dubtes, Juli ens informa a la seua web que la tradicional revetlla continuarà fent-se.
Cal anar a la bitàcora de Juli per a conéixer que la seua regidoria, la de Cultura i Festes, està assessorada per la gent de Valldigna Som i Serem, i que tots dos estan preparant una diada amb un ampli programa commemoratiu que s'estendrà entre setembre i octubre. A més informa de que primaran els actes culturals i musicals, i que la majoria dels actes es celebraran a l'entorn de l'ermita de la Xara. "Comtarem amb la realització d´almenys 3 exposicions d´artistes valldignencs. La música en la nostra llengua no pot faltar a una diada com la del 9 d´octubre, és per això que el proper 8 d´octubre arrancarem el cicle "Cantautors al Monestir", amb l´actuació d´un reconegut cantautor valencià. Per al 9 d´octubre, no podem oblidar tampoc els nostres símbols d´identitat, la nostra Senyera, el Penó de la Conquesta, volem donar-li un sentit homenatge rodejat dels dolçainers i tabaleters locals i comarcals", informa l'Ajuntament a través del portal de Juli.
No content amb utilitzar de forma privilegiada la informació pública per a alimentar la seua web, el reponsable de comunicació del nostre govern local es lamenta de que "de moment" no pot avançar res més. És a dir, que si disposara de més informació privilegiada, també la donaria a conéixer a través del seu bloc, no creieu que se'n guardaria.

TOTA LA INFORMACIÓ A:

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Nyas, cabàs. Per a que torneu a clavar-se amb EU, amb Víctor i amb Marc.

Anònim ha dit...

Al pacte eixe de progrés, cadascú va per la seua banda. Serra fent notes de premsa penjant-se medalles i passant de la resta del govern, Aspirina fent de guarda forestal, el Juli té una flatulència cada vegada que es passa la corretja, l'Agustina preparant-se els tratges per les processons, David desaparegut, Fani que no s'entera, i l'Eladi veient-les passar amb cara de huit. Menuda panda.

Anònim ha dit...

Home, s'ha de notar que és el responsable de comunicació. Ell maneja la informació, i ell decideix la forma de donar-la.

Anònim ha dit...

tot lo que siga informacio per a un poble esta be.
siga de la forma o manera que siga.
lo mal es quan per falta de informacio ve la desinformacio.
comprens?

Anònim ha dit...

05/09/08
...als companys d´ARC IRIS


Fa uns moments he rebut una trucada d´un amic@ on hem feia saber que a la web d´ARC IRIS, "estaven posant-me a parir". Li he dit que no es preocupara, que ho llegeisc i que segur no hi és per a tant, només que els nostres companys d´ARC IRIS estan realitzant la seua obligada i normal tasca d´oposició. M´havera agradat poder felicitar-los també per aquesta tasca durant el mandat del PP, però supose tindrïen més feina a altres assumptes i a l´època del PP mai ha existit oposició per part d´ells (estic parlant única i exclusivament de la part ARC IRIS i dels gestors del seu blog).

Un blog personal, és per informar a la gent que vulga de tot allò que l´administrador del blog li agrade escriure. La única cosa que he escrit al meu blog és la il.lussió amb la que ú agafa aquestes responsabilitats, es clar que no hi ha res publicat encara a la web de l´Ajuntament, perquè jo del que parle és d´un projecte, on no hi ha res encara al 100% tancat i una vegada estiga tancat s´informarà a tots els llocs públics, tant a grups polítics com a premsa i sobretot a la gent del poble.




Hem fa molta gràcia la forma en que ho han redactat, ja que això pareix com si havera venut l´exclusiva al HOLA o el QUE ME DICES!. Només he reflectit el projecte que l´equip al complet de la Regidoria de Cultura està gestionant per tancar-lo definitivament, i que també li he comentat a l´actual Regidor i amic d´EU/NdE- ARC IRIS, així com oferir-me a ell per allò que vulga aportar.




Al final el que es tracta és de gaudir amb la nostra festa Nacional, i donar-li una oficialitat i una dignitat tant justa com es mereix.




Ja que no tinc el gust de conéixer personalment a la gent que gestiona el blog d´ARC IRIS, i com que no s´han dirigit a mi personalment tampoc, és per això que els conteste des del meu Blog, però sempre estaré a la seua disposició i a la de tot aquell que vulga contactar amb mi, per tots els mitjans possibles: montagud@hotmail.com (personal), premsa@simat.cat (institucional) 659 387 981 (mòbil). Així, que si algun simater vol saber sobre l´esboç del 9 d´octubre, sobre el que siga en temes de cultura, esports, joventut, festes i allò que vulga sobre el Pla de Corrals, i sobretot aportar el que crega oportú, pot contactar personalment amb mi perquè estem per això, res d´ocultar com poden dir alguns.




...gràcies per la vostra visita!

Anònim ha dit...

No crec que Juli haja estat conscient de que ha utilitzat informació privilegiada.
Mireu si és privilegiada eixa informació, que jo sóc de Benifairó i fa setmanes que sé que per al 9 d'octubre va a fer-se una acte en homenatge a la quatribarrada i un correllengua.

Això de Juli no és una notícia, sembla més una opinió sobre el que va a fer-se. La gent no ho sap perquè prefereix parlar més sobre futbol, Obama i McCain o la crisi. Això que diu Juli jo ho he sentit dir a molta gent de Simat que no tenen res a veure amb el Bloc. I a més, no creieu que és un acte oficial de l'ajuntament, perquè hi ha moltes corrents alienes a la institució que ho recolzen.

Supose que els actes encara no s'han dit de manera oficial perquè encara no estan els horaris en clar.

Vos he donat informació privilegiada??

Salutacions

Anònim ha dit...

iepa, esteu tots molt rabioso,no? Tireu bromera per la boca. No esteu acostumats a que us facen oposició.

Anònim ha dit...

La setmana passada va vindre al Pla de Corrals un personatge entrajat que mai havia estat en al Pla i diuen que era l´Alcalde. També estava en la processó l´Alcalde pedani del Pla. També estava mirant-la l´Alcalde en funcions. A qui no vaig vore és la que serà próxima Alcaldessa,
Per a ser una Pedania no us sembla que tenim massa "Alcaldes".
Tots cobren?.
Un Corraler.