dimarts, 16 de setembre del 2008

ALFREDITO BOIX CUIDA DELS SEUS AMICS


Tiller i Boix, ahir, inspeccionant el Palau de Congressos de València (foto: Las Provincias)
.
TILLER ORGANITZADOR DEL CONGRÉS
TERE REIG ASSESSORA DE L'AJUNTAMENT DE GANDIA


Quina sorpresa en veure hui al diari Las Provincias la foto de l'ultralermista de Benicarló Josep Ramon Tiller com a responsable del muntatge escènic del XI Congrés del PSPV. El secretari de no sé què de la gestora, cosí de l'alcalde de Gandia, tinent alcalde de no sé què, i secretari general del PSPV de la Safor-Valldigna, Alfredo Boix, ciuda dels seus amics. Tiller munta congressos, i la vicesecretària general del PSPV Safor-Valldigna, Tere Reig, que li fa tota la feina bruta a Boix, va ser nomenada assessora del Grup Socialista a l'Ajuntament de Gandia amb un sou de més de sis milions de peles.
Las Provincias és hui l'únic diari que delata Tiller amb una foto. A la resta de la premsa el pessebrista passa ocult.
Josep Ramon Tiller és un altre personatge sinistre del lermisme. És natural de Benicarló, ha sigut diputat autonòmic almenys en una legislatura, i amb les executives de Pla va caure en desgràcia. Ah, però! El reducte ultralermista per excel.lència que és l'Ajuntament de Gandia ix al seu rescat, i l'anomena director del gabinet de l'alcaldia fa la tira d'anys. I per ahí ronda encara. Més tard es va muntar una agència de comunicació que casualment s'emportava molts dels encàrrecs de l'Ajuntament de Gandia, i ara el veiem com a organitzador del muntatge del XI Congrés del PSPV.
És evident que Alfredo Boix guarda malifetes fins l'últim dia del seu regnat a la gestora provisional. I eixes actituds són precisament les que van a desterrar-se en eixe congrés. Alfredo li encarrega el muntatge a Tiller, de la mateixa manera que el PP va encarregar el muntatge del seu darrer congrés celebrat a València a l'esposa de l'ex ministra Juan Costa. Lamentable.
I què dir de Tere Reig. Els seus serveis en pro de l'ultralermisme de la Safor també tenen recompensa. Com no. La regidora especialitzada en perdre eleccions al seu poble cobra més de sis milios de les antigues pessetes fent d'assessora del Grup Socialista a l'Ajuntament de Gandia. Però en realitat al que es dedica l'assessora és a intimidar als militants de la Safor per a que seguisquen donant suport in enternam al lermisme. Pessebrisme pur i dur.
Cal una renovació profunda al principal partit progressita del País Valencià.