divendres, 1 d’agost del 2008

EL TRIO MENTEIX PER A JUSTIFICAR EL SEU ASSALT AL PODER

El Trio ha emés un comunicat conjunt per tractar de justificar la moció de censura, en el que Arc Iris ha detectat almenys dos mentides i una falsetat:
MENTIDA 1.- Diuen que han estat 14 mesos esperant a vore com ho feia Sebastián, i han esperat el moment oportú per a presentar la moció de censura. Vaja, como que han estat vigilant al PP 14 mesos i quan han vist que la cosa ja era insoportable han decidit presentar la moció. Mentida. Han tardat 14 mesos en presentar la moció perquè fins ara no s'havien posat d'acord entre ells. Ho havien intentat una i altra vegada, i tot eren fracassos.
MENTIDA 2.- Diuen que han sigut ells els que han tingut que donar la solució als problemes de l'escoleta. Mentida. Són ells precisament ells, PSOE i Bloc, els que van fer una escoleta mal feta. L'escoleta la va fer l'anterior govern socialista i era una exigència del Bloc per a aprovar-li els pressupostos a Vicente Palomares Andrés. Palomares els va fer una escoleta d'anar per casa, de paper, per a callar-los la boca i porder aprovar els pressupostos. I el Bloc s'hi va conformar. Ara ha sigut el PP el que arregle la calamitat d'escoleta que ens van deixar PSOE i Bloc el passat mandat municipal.
FALSETAT 1.- El Trío ens parla de moviments econòmics en despeses i inversions com si Sebastián havera malbaratat els recursos municipals. El bulo el va iniciar l'ideòleg i instigador de la moció de censura, el general Mc Arthur, en uns pamflets anònims que ell va distribuir. L'únic episodi de mala gestió econòmica que es recorda és el de l'alcalde socialista, que es va deixar 1'2 milions d'euros sense cobrar per pura desìdia, amb la connivència del Bloc.
D'altra banda ens fan saber que el PP va intentar l'anterior mandat fer dos mocions de censura. Mentida. Es tractava d'una mateixa moció de censura que mai es va presentar després d'unes negociacions en les que el Bloc també hi participava, però això ens ho oculten. El Bloc va frustrar tots els intents perquè, paradoxes de la vida, no hi trobava motius per fer fora a Vicente Palomares. Però ara sí n'ha trobat per fer fóra Sebastián Mahíques.
Per últim, ens dieuen que per a gestionar un poble no sols es necessita ser bona persona, sinó que es necessita un bon equip amb capacitat i eficàcia. Ara bé, de vegades val més una bona persona sense equip, que un malandrín/a amb equip.
Cal ser miserable i pobre d'espirit per llançar mentides per tratar de justificar davant el poble una moció de censura que ells saben injustificable, i per a mentir fins i tot abans de prendre el govern municipal en contra de la voluntat de tot el poble. Si menteixen abans de governar, què no faran quan governen?