divendres, 25 de juliol del 2008

LA MOCIÓ DE CENSURA DISPARA L'AUDIÈNCIA DE LA WEB D'ARC IRIS

La presentació de la moció de censura a Simat ha disparat l'audiència de la web d'Arc Iris, que ahir dijous va superar les 5.000 visites, i només en un dia, dimecres passat, va rebre vuit-centes visites. Per fer-se una idea, només les entrades de dimecres passat són tantes com les registrados durant tot abril, mes en el que es va crear el portal.
A aquest èxit ha contribuit el fet de que la web d'Arc Iris ha estat la primera en informar i la que més informació ha proporcionat d'entre tots els mitjans de comunicació. Dimecres a les 10 del matí ja estava penjada la notícia, dos hores després d'haver-se registrat la moció, i a més s'incloia el document presentat al registre. A més d'informar, Arc Iris ha donat la seua opinió contrària a una moció de censura que en la nostra opinió dona un protagonisme desmesurat i no merescut al Bloc. S'ha fet també un recull de la premsa del dijous amb tot allò referit a la moció de Simat, s'han obert debats a través de l'entrada de comentaris, i s'han creat enquestes referides a la moció que encara estan actives.
Tot un desplegament que ha captivat els lectors simaters i de fora de Simat, de manera que dijous cap a les sis de la vesprada es van superar les cinc-mil visites, tot un récord per a una web de caire local que encara no té quatre mesos de vida.
Així doncs, l'esforç d'Arc Iris per donar la màxima informació de l'actualitat municipal s'ha vist recompensat pel suport dels lectors. Cap altre partit a l'àmbit local ni cap web simatera independent ha acumulat tantes visites en només 24 hores.
La web d'Arc Iris és una eina al servei dels simaters, encara que, és clar, a més de la informació, ha estat creada per donar el nostre punt de vista de tot allò que afecta als simaters.
Des d'Arc Iris donem les gràcies per la confiança dipositada amb la nostra web. Si forem un mitjà de comunicació comercial de segur que ja estaríem obtenint beneficis.