dijous, 24 de juliol del 2008

EU I ARC IRIS S'OFEREIXEN A LA CUP PER A FER-SE RESSÒ DE LES SEUES PROPOSTES

El regidor d'EU-Arc Iris i coordinador comarcal d'EU a la Safor, Víctor Mansanet, s'ha oferit hui a la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) per a fer-se ressò de les seues propostes tant a nivell local com comarcal allà on EU tinga representació, i encentar converses per a col.laborar d'ara endavant.
També a Simat Arc Iris es posa a disposició de la CUP per fer arribar les seues propostes i difondre les seues accions.
L'oferiment es produeix després de conéixer la "baixada de pantalons" d'ERPV de Simat davant el Bloc i el PSPV per a fer un pacte que només satisfà les ànsies de poder del Bloc, i que sembla estar sustentat només en el repartiment de vares.
Víctor Mansanet ha declarat hui que farà seues les propostes de la CUP, i les presentarà en forma de mocions als ajuntaments de Simat, Benifairó, Tavernes, i la resta de municipis de la Safor on EU tinga representació.
Al mateix temps, el regidor d'EU-Arc Iris a Simat proposarà a la CUP fixar data per a iniciar converses de cara a establir col.laboracions de més abast a Simat i a la Safor.
EU i Arc Iris en tenen constància de gent militant de la CUP a la Valldigna, sobretot a Benifairó, que fins ara no ha tingut plataforma per fer-se sentir a les institucions.
El canvi del panorama polític a Simat i el gir radical d'ERPV han portat a EU i a Arc Iris a resituar-se, i el primer pas serà donar cobertura institucional a la CUP.