dissabte, 7 de juny del 2008

LA GENERALITAT POSA PEGUES AL POLÍGON INDUSTRIAL

Projecte del polígon industrial de Simat.

L'equip municipal de Simat ha expressat la seua voluntat d'accelerar l'execució del polígon industrial, però s'ha trobat amb obstacles per part de la Generalitat. El conseller de Medi Ambient, Trasvassament de l'Ebre, i Habitatge, José Ramón García Antón, qui té assignades les competències d'urbanisme i ordenació territorial, ha posat pegues al PAI del polígon industrial de Simat, i ha demanat modificacions al projecte per a donar el vist-i-plau. Així ho han comunicat els màxims dirigents de la direcció territorial de la conselleria a l'alcalde de Simat, Sebastián Mahíques, en la reunió que han celebrat esta setmana. L'alcalde va viatjar a València acompanyat de la secretària municipal i d'un tècnic per tractar de desbloquejar el PAI del polígon, i s'ha trobat en què, segons els reponsables de la conselleria, el projecte té defectes que s'han de subsanar, el que suposarà un nou retard per a una iniciativa que ja porta un lustre intentant arrencar.
ARC IRIS no ha pogut conéixer les causes exactes per les que s'han demanat modificacions al projecte, però en qualsevol cas caldria demanar responsabilitats a qui el va redactar, o a la conselleria per retindre'l dos anys sense advertir abans de la necessitat de fer modificacions. ¿Incompetència o manca de voluntat política?
Mentrestant, Simat segueix sense sòl on poder desenvolupar una activitat terciària o secundària alternativa a l'agricultura que proporcione llocs de treball i permeta l'establiment d'empreses noves o un nou emplaçament a les que ja funcionen al casc urbà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És evident que tenim polítics de primera fila. Simat és afortunat....