diumenge, 8 de juny del 2008

DE QUÈ ES VA PARLAR A AQUELL DINAR?

A mitjan últim mandat municipal, quan al PSOE simater el consumien les presses per aprovar el PAI del camp de golf al Mig l'Horta, es van sentar a dinar a València el que aleshores era l'alcalde, el socialista Vicente Palomares, un representant de l'empresa a la que finalment se li va tractar d'adjudicar el PAI del golf, una persona en representació del PP de Simat, i un corredor immobiliari. El dinar s'hi va celebrar a un restaurant situat en els voltants de l'edifici de la Conselleria de Territori, antiga Conselleria d'Obres Públiques i Urbanisme, a l'avinguda de Blasco Ibáñez.
De què es va parlar a aquell dinar? Va tindre alguna cosa a vore eixe dinar amb el fet de que el govern local del PSOE aprovara amb els vots del PP una proposta per a executar el PAI diferent de la que es va exposar al públic? Va tindre alguna cosa a vore eixe dinar amb el fet de que el PP de Simat canviara de sobte la seua actitud i passara a recolzar el camp de golf i la macrourbanització? Com van persuadir al PP de Simat?
ARC IRIS sap perfectament el nom dels comensals, el nom del restaurant, l'hora de començament i acabament del dinar, i el contingut de les converses. Només ens falta saber el menú. Però és una informació que ara per ara ens reservem per si de cas hi ha noves temptacions de depredació urbanística.
El que sí es cert és que el PP simater es va oposar inicialment al PAI durant dos anys i de cop i volta va canviar d'actitud. El que sí és cert és que el PSOE va exposar al públic una proposta de PAI que finalment no és la que es va portar al ple i es va aprovar. I el que no és menys cert és que a la Conselleria de Territori es van dur les mans al cap i van estar a punt de portar al jutjat als regidors que van votar a favor de l'aprovació inicial del PAI per haver comés frau de llei, però vet aquí que entre eixos regidors estaven els del PP. "No volíem que ningú acabara condemnat. Al cap i a la fi, el PAI s'ha aturat", ha dit a ARC IRIS un alt càrrec de la Conselleria de Territori.
Si algú té interés en saber què és el que es va parlar a aquell dinar, pot preguntar, per eixemple, a l'actual alcalde de Simat, que aleshores era regidor, i és un dels huit que votaren afirmativament el PAI.
PODEU CONSULTAR LA SEGÜENT PUBLICACIÓ DE PREMSA:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Algo huele a podrido en Dinamarca.

Anònim ha dit...

"huele a podrido" més propet que Dinamarca.