dimarts, 22 d’abril del 2008

EL BNV ÉS EL PRINCIPAL CULPABLE DE LA FALTA D'ACORD ENTRE ELS PARTITS DE L'ESQUERRA

El Bloc Nacionalista Valencià (BNV) és el principal culpable de la falta d'acord entre els partits de l'esquerra i el mateix Bloc per a governar Simat. Així ho pensen més de dos terceres parts de les persones que han participat a l'enquesta que ha proposat Arc Iris a este mateix bloc, en la que es demanava l'opinió dels lectors al voltant de les responsabilitats per eixa manca d'acord.
El 64% dels lectors pensa que qui ha entorpit més les negociacios per a un possible acord de govern és el Bloc, mentre que el 28% pensa que el responsable és Arc Iris. A EU i a ERPV se'ls atribueix a cadascú el 4% de la responsabilitat, mentre que el PSPV ix indemne, de forma que cap lector el responsabilitza del desencontre entre les esquerres i el BNV.
Vint-i-cinc lectors del bloc han participat a l'enquesta, récord de participació a les enquestes proposdes per Arc Iris des de l'aparició del seu bloc este mateix més d'abril. D'eixes vint-i-cinc persones, 16 responsabilitzen al BNV, mentre que dels partits de l'esquerra Arc Iris és el responsable per a set d'eixos 25 lectors, i a EU i ERPV només un lector a cadascú els fa responsables d'una situació que ha permés al PP governar en minoria. Cap d'ells fa responsable al PSPV.
Arc Iris considera que les exigències del BNV a les negociacions per a formar govern amb els partits de l'esquerra van ser la principal causa del fracàs. De fet, Arc Iris va denunciar al seu dia en un escrit públic que dubtava de la voluntat real del BNV d'arribar a cap acord, i d'ahí la duresa de les seues exigències, que van fer arrere tots els partits de l'esquerra, inclòs el PSPV, que va vore frustrada la seua aspiració de fer alcalde al seu cap de llista a causa de les exigències inacceptables del BNV. Com a conseqüència, els partits de l'esquerra i el BNV van ser incapaços d'arribar a cap acord i van vore com el PP, amb només quatre regidors, es feia amb el govern local.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a saber això no calia cap enquesta.

Anònim ha dit...

Tens raó, però calia estar més segurs.